BİLSEK Gençlik Gelişim Akademisi'nden KİPAŞ Kağıt Sanayi’ne ziyaret

BİLSEK Gençlik Gelişim Akademisi öğrencileri Kılılı’da bulunan KİPAŞ Kağıt Sanayi’ne bir inceleme gezisi gerçekleştirdiler.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından desteklenen BİLSEK Gençlik Kulübü Derneği tarafından yürütülen Gençlik Gelişim Akademisi Projesi öğrencileri, İşveren Genç Buluşmaları programı kapsamında daha önce KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda ağırladıkları Kipaş Kağıt Sanayi İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinem Öksüz, Dış Ticaret Müdürü Ali Tekerek ve ekip arkadaşlarını, BİLSEK Gençlik Kulübü Derneği gönüllü danışmanı ve Akademi eğitmeni olan KSÜ İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan ile birlikte ziyaret ettiler.

Ziyarette Türkiyenin sayılı şirketleri arasında yer alan KİPAŞ Kağıt Sanayii’ ni daha yakından görme imkanı yakalayan gençler, ziyaretin ilk bölümünde dış ticaret sorumlularından Sema Öztürk ve Sevdican Savranlı rehberliğinde işletmeyi gezerek kağıt yapım aşamalarını gördüler. Kağıt üretiminin o kadar da kolay olmadığını ifade eden gençler, iş hayatının nasıl işlediğini, bir ürünün elde edilmesinde nasıl bir yapı ve organizasyonun yer aldığını yerinde görüp tanıma fırsatı buldular. İşletme gezisi sonrası toplantı odasında gençlerle bir araya gelen Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinem Öksüz, Kipaş Kağıt Sanayi İşletmeleri A.Ş. hakkında şunları söyledi: Kipaş bünyesinde çalışan firmalar arasında tatlı bir rekabetimiz var. Fabrikamızın su arıtma tesisini çevre dostu olan son teknoloji ürünü makinelerle kurarak doğayı koruyoruz. Sizin de gördüğünüz gibi çalışanlarımızın çoğu gençlerden oluşmaktadır. Firmamız içerisinde dinamik bir yapı kurduk, bu yapıyı koruyarak maksimum fayda sağlamaya özen gösteriyoruz. Kipaş Kağıt A.Ş'nin bir diğer olumlu yanı da çalışanlarına iyi bir referans sağlamasıdır. 
Kipaş A.Ş. aynı zamanda üniversiteli gençlere staj imkanı sunup ardından kişinin firmaya olan katkısı ve katacakları göz önüne alınarak kendilerine iş teklifinde bulunuyoruz. Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin 8’inin Kahramanmaraşta yer aldığını, bunların dördünün Kipaş Holding bünyesinde bulunuğunu,en kısa süre içerisinde de Kipaş Kağıt'ın 5. Şirket olarak ilk 500 arasında yer almasını bekliyoruz, hatta katettiğimiz yola bakacak olursak, 2. yılımızı doldurduğumuzda şirketimizin Türkiye’nin en büyük ilk 300 şirketi içerisine gireceğine gönülden inanıyoruz.

Ziyaretin son bölümünde BİLSEK Gençlik Gelişim Akademisi öğrencileri Kipaş Kağıt İşletmeleri Sanayi A.Ş. hakkında ve firmanın gençlere sağladığı staj imkanları üzerine sorular yönelterek merak ettikleri konularda yöneticilerden bilgiler aldılar.

Haber46.com... http://www.haber46.com/ekonomi/bilsek-genclik-gelisim-akademisi-nden-kipas-kagit-sanayine-ziyaret-h135686.html

Haber46 | Kahramanmaraş Haber, haberler, son dakika haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar